HTML

Tomázs traktátumjai Kínából

A www.skandalum.blogspot.com - folytatása jelen hasábon, a megszokott históriás-malátaisztikus vonalat tovább követve, a helyszínből adódóan bédekker jellegű vonásokkal kiegészítve.

Friss topikok

  • mikusmate: Na igen... nem szívesen lennék az az ember, akinek el kell kapnia :D Ledobni még csak csak, de azt... (2010.09.04. 11:10) Hello Nanjing!
  • Chouwen: Okézs, patkányos-pálinka csintaóra váltva! :) Ja igen, majd keresek valami képfeltöltős oldalt! (2010.09.03. 12:40) Harmadik nap
  • Chouwen: Köszi Máté! Egyelőre nincs net, de a jövő héten már remélhetőleg lesz! Írok, ahogy tudok! :) (2010.09.03. 11:19) Kiérkeztem Kínába

Linkblog

Archívum

Megjött a zsuska

Chouwen 2010.09.09. 08:45

Meg bizony, éspedig annyi - igaz, valami egyszeri letelepedési támogatással egyetemben - amiből 1066 üveg Csintaót vehetek magamnak. Lesz itt buli a Castleban. Meg máshol is. Mellesleg pont időben jött az ösztöndíj, mivelhogy az elmúlt napokban ha éhes voltam,  inkább lefeküdtem aludni, és álmomban megebédeltem, de mostantól nincs többé ilyesmi. Noha vennem kéne egy szótárgépet, ami úgy 4-500 üveg Csintaótól fosztana meg, de hát van nekem kéziszótáram. Rendesen kisütött a Nap.

Címkék: ösztöndíj zsozsó nagykirályság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomazskinaban.blog.hu/api/trackback/id/tr262282146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása